Nationale Contractmanagement Conferentie 2015: Cost of Profit Center?

Nationale Contractmanagement ConferentieOp 10 februari 2015 vindt alweer de zesde editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie plaats in het congrescentrum Antropia in Driebergen. Dit toonaangevende evenement, dat wordt georganiseerd door CM Partners, is een uniek kennisplatform voor trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied contractmanagement. Enkele jaren geleden vroeg de markt zich nog af of contractmanagement zich überhaupt als separaat vakgebied moest door ontwikkelen. Daar bestaat inmiddels geen twijfel meer over. Benchmarks wijzen uit dat besparingen van 5% tot 10% van de contractwaarde door proactief contractmanagement zeer realistisch zijn. Toch wordt er nog steeds discussie gevoerd over de investering in contractmanagement. Hoe win je in jouw organisatie die discussie?

Best practice: de meerwaarde van contractmanagement

Is contractmanagement nu een Cost of Profit Center? Wat is nu het nut en de (meer)waarde van contractmanagement voor een organisatie? Belangrijker nog, hoe haal je die toegevoegde waarde naar boven binnen jouw organisatie? De CATS CM methode is een uitstekende manier om het onderste uit de kan te halen als het gaat om contractmanagement. Tijdens de conferentie krijg je het nieuwe boek CATS CM editie 2014 daarom gratis mee naar huis!

De beste leerschool is natuurlijk ‘afkijken’ bij vakgenoten. Deze conferentie biedt de unieke kans om dit te doen. Wat heeft de praktijk bij hen naar voren gebracht? Hoe gingen zij met de obstakels om? Vakgenoten vertellen tijdens deze dag over hun route die zij voor de invoering van contractmanagement moesten afleggen. Je zult zien, met inspirerende presentaties maken ze overduidelijk dat de investering zichzelf meer dan terugverdient!

Leer overtuigen met argumenten die meerwaarde aantonenCM Partners Consultancy

Het management van jouw organisatie vindt het nog niet zo nodig om een diepte-investering te doen ten behoeve van contractmanagement?
Zij beseffen niet wat de precieze meerwaarde is van het efficiënter managen van contracten; een belang dat jijzelf dagelijks concludeert. Hoe overtuig je ze van dit belang? De Nationale Contractmanagement Conferentie biedt jou de munitie om deze discussie over nut en waarde van contractmanagement binnen jouw organisatie te kunnen voeren.

Niet alleen praktijkvoorbeelden passeren de revue, ook nieuwe ideeën voor een contractmanagement aanpak komen aan bod, zoals de zeer vernieuwende Vested-methode van Kate Vitasek, een internationale pionier op het gebied van contractmanagement.

De conferentie app als uitstekende netwerkgelegenheid

De conferentie is de gelegenheid bij uitstek om te netwerken en discussiëren met collega’s uit het vak. Om deze interactie te bevorderen en te zorgen dat je alle conferentie informatie binnen handbereik hebt, ontwikkelde CM Partners voor dit evenement speciaal een app, die vanaf half januari te downloaden is in de App Store.

Mis het dus niet. Kom naar de Nationale Contractmanagement Conferentie!

Inschrijven

Bezoek de website voor meer informatie over de conferentie die plaatsvindt op 10 februari 2015.

Volg en praat mee op Twitter

@CMPartnersNL | #6eNCC

plaats een reactie

*